Referenties

/Referenties
Referenties2020-10-14T10:56:12+01:00

Topcoach

“Onderscheidend profileren als zelfstandige”


Irene Wildenbeest werkt vanuit een oprechte nieuwsgierigheid hoe ze jou van dienst kan zijn in het bereiken van jouw doel. In haar training geeft ze je daarbij concrete en praktische handvatten die je direct met succes kunt toepassen. Deze unieke combinatie van natuurlijk talent, goed verzorgde communicatie en concrete zakelijke toepassing maakt haar voor mij een topcoach en docent. Ik beveel haar van harte aan bij iedere ondernemer die zich wil profileren, zeer de moeite waard!

Anne van Otterloo

Zelfbewust, Zichtbaar en Zelfvertrouwen


Irene bezit veel marketing “know how” en weet dit heel goed aan praktische voorbeelden te koppelen evenals verkoopstrategieën, effectief beursbezoek, en acquisitie.
De training is voor mij dan ook bijzonder nuttig. Een ” must” voor iedere zelfstandige die met een technische achtergrond zichzelf en zijn product/dienst actief wil gaan verkopen. Je leert in de training je sterke en zwakke kanten kennen, krijgt gereedschap om hieraan te werken, hoe je een klant sneller aanvoelt, beter op klantenbehoeftes inspeelt en effectiever scoort.
Door voor mij nieuwe commerciële kennis en  betere voorbereiding op acquisitie ontstaan meer zelfvertrouwen, meer commerciële ideeën, effectievere klantenbenadering en vooral ook nieuw enthousiasme om alles  er uit te halen.
Door Irene  heb ik direct heel veel  (verkoop)energie gekregen.

Harry Linker, Fotografie

Focus

“Persoonlijke Overtuiging”


De begeleiding van Irene heeft ervoor gezorgd dat ik me kan focussen op de wensen van de klant, waardoor de klant zich beter begrepen voelen. Ik heb meer zelfvertrouwen en straal dat ook uit. Hierdoor kom ik veel relaxter over, waardoor de gesprekken meer ontspannen verlopen en waardoor ik steeds meer opdrachten krijg. “Had ik Irene tien jaar geleden maar ontmoet, wie weet waar ik nu dan was geweest’

Sandra Talajics, Delicia

Heerlijke energie

“De ladder naar Succes”

Ik heb genoten van de training. Je straalt een heerlijke energie uit en dat merk je in de zaal.

Patrick Weurding, Optimal Strength

Verrassend, inspirerend, uitdagende mix

“Persoonlijke overtuiging”

Kundig, onverwacht goed. Helder en je weet duidelijk waar je het over hebt. Verrassend, inspirerend en uitdagende mix van mogelijkheden om je verder te ontplooien.

Bob Lindeman, Tourmanager

Ondernemerscoach

“Onderscheidend profileren als zelfstandige”

“Ik heb de training ‘onderscheidend profileren als zelfstandige’ gevolgd en heb momenteel één op één coaching sessies bij Irene Wildenbeest. Ik ben me door deze leerzame coaching veel bewuster geworden van houding en woordkeuze. De schokkende bewustwording van taalgewoontes was erg nuttig en tegelijkertijd ook erg vermakelijk. Irene houdt je op een prettige en vertrouwde manier een spiegel voor en geeft je handvatten op die gebieden waar je deze goed kunt gebruiken. Door er een dagelijks ‘spel’ van te maken, voel ik mij zelfverzekerder en kom ik krachtiger over, iets wat ik als zelfstandig ondernemer goed kan gebruiken.
Irene, bedankt voor je fijne coaching.

Mirjam de Vries, Administratiekantoor De Boekhouding

Leuk en informatief

MARUG Conferentie Martini Plaza:

Jouw workshop afgelopen donderdag op de MARUG marketing Conference was echt ontzettend leuk en informatief.

Martine S.

Professioneel, betrokken en deskundig

5 daagse training “Image en Impact”

Irene, ik heb het al genoemd tijdens ons laatste gesprek: ik vind jou een hele professionele, betrokken en deskundige trainer. Je weet mensen heel goed te bereiken en te raken omdat je ‘’vanuit je hart’’ aan het werk bent. Dat maakt jou ook zo goed. Je praat vanuit veel ervaring en passie voor het vak/de mens en die combinatie maakt jou een TOP trainer! Ik heb bij jou echt het gevoel dat je het BESTE uit mensen wilt halen!

Hanze Hogeschool

Down to earth

Masterclass “Imago van ons bedrijf” 

Grote complimenten voor hoe je de sessie hebt ingevuld en bedankt voor de mooie presentatie. Ik vond het een erg goed verhaal, waarbij ik het specifiek erg goed vond hoe je met de groep omging.  De reacties die ik heb gehoord waren vooral positief. Mensen vonden het fijn om naar je te luisteren, erg ‘down to earth’.

Suzanne Legtenberg, VODW

Hoofd en bijzaken scheiden

“Ze laat je door de ogen van je toekomstige klant kijken” 

Irene heb ik ervaren als uiterst professioneel en ook bijzonder warm, vriendelijk, doelgericht en bewust. Met tot de verbeelding sprekende voorbeelden en vergelijkingen houdt ze je een spiegel voor. Ze geeft je duidelijke handreikingen, hierdoor laat ze je zien waar het mis gaat en hoe het beter kan, ze laat je door de ogen van je toekomstige klant kijken en zo ervaar je zelf wat prettig en nuttig is in de informatie die je wilt delen. Ze kan in korte tijd duidelijk maken wat hoofd- en bijzaken zijn en welk stukje interactie voor jou belangrijk is. Na ons gesprek kan ik duidelijk met meer zelfvertrouwen aan de slag.

Jacqueline Gaus, www.krijtbordreclame.nl

Meer zelfvertrouwen

“Enorme stappen gezet”

De training van Irene Wildenbeest heb ik in eerste instantie gevolgd om mij te ontwikkelen als startend ondernemer. Het geleerde kon ik direct toepassen op andere levensgebieden. Mijzelf presenteren en de juiste woordkeuze gebruiken heeft ervoor gezorgd dat ik enorme stappen heb gezet. Dankzij Irene haar adviezen over communiceren en staan voor wie je bent heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Je bent wie je bent en straalt dat uit.

Irene denkt mee en ze ziet mogelijkheden in. Irene werkt oplossingsgericht en daardoor ga je zelf nadenken en ook zelf actie ondernemen. Ik ben dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen.

Kyra Kunstt, foodartist

To the point, confronterend, oprecht, betrokken

“Stappenplan voor het starten van je onderneming”


Ik heb genoten van je training. Wat een Power! Je spreekt duidelijke taal en bent persoonlijk betrokken, To The Point, Confronterend, Eerlijk en Oprecht. Jouw manier van coachen heeft het beste uit me gehaald, en ik heb dat direct om kunnen zetten in daden. Ik zie mijn toekomst als coach met het volste vertrouwen tegemoet.

Ella Brukker, Ontspanningscoach

Inspirerend, integer en boeiend

“Stappenplan voor het starten van je onderneming”


De training van Irene Wildenbeest heeft mij geraakt en inspireert. Irene is een krachtige persoonlijkheid die haar programma integer en boeiend weet te presenteren. Ze is oprecht betrokken bij alle cursisten. Haar adviezen zijn op maat en doeltreffend. Irene laat iedereen voelen van harte welkom te zijn en weet het beste in mensen te stimuleren.

H. A. Pachler, www.horstpachler.com

Inspirerend

“Inspiratie”


Irene heeft mij aangezet om goed na te denken over hoe ik mijn eigen verhaal goed voor het voetlicht breng en hoe ik aansluiting vind bij mijn gesprekspartners. Heel inspirerend!

Jens Verbogt, Eigenaar Paviljoen Overdiep Appingedam

Vakkundig, enthousiast, bruikbare adviezen

“Zet jezelf op de kaart”

Tijdens onze studiedagen met als thema ” zet jezelf op de kaart” heb jij voor ons twee workshops gegeven.
Na afloop veel enthousiaste reacties. Het daagt je uit even stil te staan bij je eigen presentatie, taal, uiterlijk en houding.
Ook mooi en vakkundig zoals jij dat doet: enthousiast, goed aansluitend bij de groep en met veel bruikbare tips en adviezen.

Cliënten medezeggenschap, Lentis

Perfecte voorbereiding op sollicitatiegesprek

“Coaching één op één”

De één-op-één coaching sessie was voor mij de perfecte voorbereiding op mijn sollicitatiegesprek. De inhoud van de feedback was erg accuraat en de manier waarop de feedback werd gegeven heb ik als zeer prettig ervaren. Onder andere dankzij enkele waardevolle adviezen heb ik mijn sollicitatiegesprek op een positieve manier af kunnen ronden. Ik zie zeker de toegevoegde waarde in van een training op het gebied van persoonlijke presentatie en ik raad Wildenbeest Image Consulting dan ook zeker aan. De persoonlijke benadering en de kennis en ervaring van de consultant zijn onderscheidend.

W. Zondervan, Calco

Plezierige professionele ondersteuning met persoonlijke aandacht!”

 

“Personal Branding en acquisitie”

Bij de oprichting van mijn eenmanszaak had ik behoefte aan ondersteuning bij mijn personal branding, acquisitie en wijze van benadering van mogelijke opdrachtgevers. Na een uitvoerige intake stond Irene stil bij wat ik wilde bereiken en waar ik aan wilde werken. Iedere sessie met veel aandacht voor hoe ik het geleerde in de praktijk had gebracht. Met veel praktische tips en vervolgacties om op te focussen. Zo wist ik precies wat mijn acties waren in de weken tussen de afspraken door. Onder andere de opzet van een website.

Tussen de geplande sessies door is Irene ook telefonisch of via mail makkelijk benaderbaar voor een tussentijdse vraag. Irene weet waar je mee bezig bent en reageert ook proactief voor een nog beter resultaat. Dat heb ik als plezierig ervaren. De rode draad bij alles: wat zijn de wensen van de klant, waar heeft hij/zij behoefte aan. Hoe kom je over op de klant!

Eric Zeegers projectmanager, HC Project Management

Inspirerend en praktisch

“Mijn Eigen Bedrijf”
Henri Klompmakers is bezig met het opzetten van zijn eigen bedrijf vertelt:  “Het was een inspirerende en praktische training en daar houd ik wel van. De hele filosofie achter de verschillende aspecten van het imago wordt in deze training niet te veel belicht en dat is ook niet nodig want er is voldoende kennis overgedragen waar je direct mee aan de slag kunt. Van te voren had Irene ons gevraagd een leerdoel te formuleren. Ik had aangegeven dat ik het soms lastig vind een gesprek op de juiste manier te starten, hoe breek je even het ijs zonder dat je al te persoonlijk hoeft te worden? Bovendien is het belangrijk dat je op het juiste ‘niveau’ echt in contact blijft met je gesprekspartner zonder jezelf te verliezen in houding en gedrag dat niet bij je past. Irene had onze persoonlijke leervragen mooi in haar trainingsprogramma verwerkt. Op sommige punten vind je ook een bevestiging, dat was voor mij het beeld dat anderen van mij hebben. Daarnaast was er veel ruimte voor humor en dat geeft ook aan dat het onderlinge vertrouwen in de groep aanwezig is. Al met al een hele leerzame dag waarop Irene ons zaken heeft aangereikt waar we mee verder kunnen”.

UWV

Goede interactie, compleet programma

“Mijn eigen bedrijf”

Reacties van andere deelnemers waren:
“Praktische en nuttige training, goede didactiek, trainer heeft verstand van zaken, goede interactie, de trainster draagt uit wat ze doceert, mooi compleet trainingsprogramma waarin veel verschillende facetten behandeld worden”.

Noorderlef

Warme professionele vrouw

Workshop “Create your own image”

Wat betreft jouw workshop: hierover alleen maar lovende woorden. We zijn enorm positief. De opkomst en reacties achteraf overstegen de verwachtingen die we van tevoren hadden. De presentatie was erg goed, veel studenten betrokken het direct op zichzelf (de schoenen poetsen, de kleur sokken en dergelijke), de behandelde onderwerpen sloten goed aan bij de verwachting van studenten. We hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Verder hoorde ik in de wandelgangen dat men je een ‘warme professionele vrouw’ vond. Dat compliment wilde ik je niet onthouden

Suzanne Smith, Beta Business Days

Focus op echt duurzame resultaten zowel voor het team als het individu

‘Tijdens een commerciële training van Irene zijn we in vier sessies bezig geweest met de ontwikkeling van ons team en de ontwikkeling als individueel professional. Wat mij het meest is opgevallen, is dat de training niet zozeer gekoppeld was aan een actiematig doel, maar op persoonlijke ontwikkeling die gericht is op het verbeteren van je omgevingsbewustzijn en de daaruit voortvloeiende communicatie. De praktische insteek van de training leidde ertoe dat ik het direct kon toepassen. Daarnaast is er tijdens het traject ruimte geweest om te kijken naar de stappen die je wilt zetten op de langere termijn. Hierin werd door Irene op een hele toegankelijke manier vanuit het praktisch toepasbare, een brug geslagen naar je droom op de langere termijn. Ik kijk terug op een leerzame tijd en kom tot de conclusie dat de ondersteuning van Irene zich onderscheidt en kenmerkt door de focus op echt duurzame resultaten, zowel voor het team als het individu.’   

 

Peter Deuling, Rabobank